O nama

Inox Kovane Ograde Stepenice

„Euro Inox“ je obrt osnovan s namjerom pružanja kvalitetnih usluga u području izrade građevinske stolarije od metala i proizvoda od metala. U svom strojnom parku posjedujemo strojeve za rezanje i savijanje limova, savijanje cijevi te ostalu obradu nehrđajućih i crnih čelika.


Jamčimo kvalitetu koja se očituje u čitavom nizu usluga kao što su:
- izrada i montaža inox ograda
- rukohvata
- stepenica
- nadstrešnica
- pregradnih stijena...

- rezanje i savijanje limova, savijanja cijevi, usluge poliranja i satiniranja, specijalna zavarivanja (inox, aluminij, gus...), idejna rješenja, a na proizvode od nehrđajućih čelika dajemo doživotnu garanciju.


Ovo je samo mali dio mogućnosti koje „Euro Inox“ osigurava svojim korisnicima. S ponosom naglašavamo svoj kontinuirani rast broja zadovoljnih korisnika, kao i uporno inzistiranje očuvanja visoke razine standarda poslovanja. Samo neke od aktivnosti koje su doprinijele takvim rezultatima su: pomoć pri izradi projektnih rješenja, brza isporuka, te ispunjavanje svih ostalih preduvjeta koji osiguravaju zadovoljstvo poslovanja.

Gore navedeno je samo dio onog što Vam želimo predstaviti, stoga se nemojte ustručavati potražiti više informacija na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript koje će Vam pomoći u donošenju odluke za početak nove, korektne i uvjereni smo uspješne suradnje.

 

Srdačno Vas pozdravljamo,
Euro Inox

Inox Ograde

Inox Ograde

Kovane ograde

Kovane ograde

Inox Rukohvati

Inox rukohvati

Inox Stepenice

Inox stepenice

Inox Nadstrešnice

Inox nadstrešnice